Croatian English French German Italian Spanish

 
Koncesionari kaštelanske pauk-službe, tvrtka „TIM Kaštela“ d.o.o. uskoro će na uvid dobiti prijedlog ugovora s Gradom Kaštela, u kojemu je navedeno kako im Grad Kaštela kao vlasnik 4000 metara kvadratnih velikog zemljišta u Kaštel Lukšiću, dodjeljuje taj prostor za odlaganje nepropisno parkiranih vozila.

„Lušića njive“ odlagalište nepropisno parkiranih vozila

Naime, Gradsko poglavarstvo Grada Kaštela je na 39. sjednici donijelo zaključak o dodjeli koncesije tvrtki „TIM Kaštela“ d.o.o. za izvršavanje poslova premiještanja nepropisno parkiranih vozila na području Grada Kaštela, a na uporabu im se dodjeljuje čestica zemlje u Kaštel Lukšiću zvana „Lušića njive“.

Za izvršavanje poslova koja inače obavlja pauk služba, tvrtki „TIM Kaštela“ d.o.o. neophodna  je površina od otprilike 3000 do 4000 metara kvadratnih, koju oni ne mogu pronaći na  adekvatnoj lokaciji u Gradu Kaštela s adekvatnom kvadraturom površine, a što je glavni uvjet da bi mogli dobiti dozvolu za rad od MUP-a.

Kako je izvršavanje ovih poslova od interesa za Grad Kaštela, donesen je prijedlog da se dio prostora Lušića njive, koji najprije geometar treba iskolčiti i označiti, posudi za uporabu tvrtki Tim Kaštela d.o.o. da bi ga isti mogli urediti i ograditi za obavljanje navedenih poslova.

Prije izrade ugovora ovlašteni geodet mora u suradnji sa Upravnim odjelom za gospodarenje gradskom imovinom, gospodarski razvitak i zaštitu okoliša Grada Kaštela i „TIM Kaštela“ d.o.o. premjeriti i označiti dodijeljenu površinu, te dati ovlaštenim osobama ovjerenu skicu zemljišta.

Inače, tvrtka „TIM Kaštela“ d.o.o. ima obvezu uređenja zemljišta koje im se daje na korištenje, a koje će služiti kao odlagalište vozila dignutih putem pauk-službe. Osim toga, da bi spomenuta tvrtka dobila odobrenje za obavljanje pauk službe od strane MUP-a, pored adekvatnog prostora i propisno obučenih djelatnika, moraju imati dovoljan broj pauk vozila, te ateste C kategorije i ateste hidraulike.

Komentari (73)

Učitaj prethodne komentare
 • ČLANOVI DRUŠTVA - OSNIVAČI

  UDRUGA HRVATSKIH DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA GRADA KAŠTELA, Broj iz registra: 17002285, Naziv registra: Registar udruga RH
  Funkcija jedini osnivač d. o. o.

  oko 8 godina prije
 • PREDMET POSLOVANJA

  Nkd Djelatnost
  * Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
  * Proizvodnja piva
  * Prerada drva i proizvoda od drva
  * Proizvodnja proizvoda od plastike
  * Taksi služba
  * Pomorski i obalni prijevoz
  * Skladištenje robe
  * Prateće djelatnosti u prijevozu
  * Poslovanje nekretninama
  * Iznajmljivanje automobila i ostalih kopnenih prijevoznih sredstava
  * Iznajmljivanje plovnih prijevoznih sredstava
  * Čišćenje svih vrsta objekata
  * Tajničke i prevoditeljske djelatnosti
  * Djelatnost sajmova i zabavnih parkova
  * Usluge putničke agencije
  * Organiziranje javnih priredbi (sportskih, glazbenih, kulturnih)
  * Tiskanje časopisa i drugih periodičnih publikacija, knjiga i brošura, glazbenih djela i glazbenih rukopisa, karata i atlasa, plakata, igračih karata, reklamnih kataloga, prospekata i drugih tiskanih oglasa, djelovodnika, albuma, dnevnika, kalendara,
  * poslovnih obrazaca i drugih tiskanih komercijalnih publikacija, pomoću knjigotiska, ofseta, fotogravure, fleksografije, sitotiska i drugih tiskarskih strojeva, strojeva za umnožavanje, računalnih pisača, fotokopiranja i termokopiranja
  * Građenje
  * Izrada nacrta (projektiranje) objekata, nadzor nad gradnjom
  * Izrada projekata za kondicioniranje zraka, hlađenje, projekata za sanitarnu kontrolu i kontrolu onečišćavanja, projekata akustičnosti itd.
  * Kupnja i prodaja robe, trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu
  * Pružanje usluga u nautičkom, seljačkom, zdravstvenom, kongresnom, športskom, lovnom i drugim oblicima turizma, pružanje ostalih turističkih usluga i dr.
  * Pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka i pružanje usluga smještaja, pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu (u prijevoznim sredstvima, na priredbama i sl.) i opskrba tom hranom (catering)
  * Prijevoz putnika i tereta u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu
  * Održavanje i popravak motornih vozila
  * Računovodstveni i knjigovodstveni poslovi
  * Mjenjački poslovi
  * Prikupljanje i reciklaža ambalaže
  * Unutarnje uređenje i opremanje prostora
  * Promidžba (reklama i propaganda)
  * Djelatnosti unutrašnjih dekoratera
  * Organizacija održavanja javnih parkirališta i pauk-služba
  * Snimanje, umnožavanje i distribucija audio i video materi

  oko 8 godina prije
 • TEMELJNI PODACI

  Matični broj
  060215931
  Registarski sud
  Trgovački sud u Splitu
  Tvrtka
  TIM KAŠTELA d.o.o. za građenje i usluge, putnička agencija
  Skraćena tvrtka
  TIM KAŠTELA d.o.o.
  Sjedište
  Kaštel Gomilica, Cesta Dr. Franje Tuđmana 67
  Pravni oblik
  društvo s ograničenom odgovornošću

  oko 8 godina prije
 • veliko hvala na trudu i informacijama............................bar san se nasmijala

  oko 8 godina prije
 • NA ŠTA SI SE NASMIJALA DA MI JE ZANTI

  oko 8 godina prije
 • pa će deponij biti u blatu

  oko 8 godina prije
 • Jadna in mater. Nedavno san bija prisutan na sućidru ka je bila racija. Došla su ćetri pauka u jedan portun da ćedu kupit aute. Da ste vidili ka je počelo bombardiranje sa zgrada jajima, kumpirima, poman, šta je ko ko uvatija, razbižali se pauci, to je bilo ka u ratu. Onda su došli panduri pa su brojili koliko je pom i kumpiri palo na tle.
  A šta će tek bit u bodulsko-vlaškin-bosanskin-hercegovskin-muslimanskin-mađarskin-engleskin-pa evo i estonskin kaštilima.
  Ili će to sve kero čakijon rišit.

  oko 8 godina prije
 • TEMELJNI PODACI
  Matični broj
  060215931
  Registarski sud
  Trgovački sud u Splitu
  Tvrtka
  TIM KAŠTELA d.o.o. za građenje i usluge, putnička agencija
  Skraćena tvrtka
  TIM KAŠTELA d.o.o.
  Sjedište
  Kaštel Gomilica, Cesta Dr. Franje Tuđmana 67
  Pravni oblik
  društvo s ograničenom odgovornošću

  ČLANOVI DRUŠTVA - OSNIVAČI
  UDRUGA HRVATSKIH DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA GRADA KAŠTELA, Broj iz registra: 17002285, Naziv registra: Registar udruga RH

  NADZORNI ODBOR
  Anto Bekić br.I.O.13290248 MUP Split
  Funkcija predsjednik nadzornog odbora
  Marija Laco br. O.I. 101490900 PP Kaštela
  Funkcija zamjenik predsjednika nadzornog odbora
  Mirko Parčina br. O.I. 11527391 MUP Kaštela
  Funkcija član nadzornog odbora

  ČLANOVI UPRAVE - LIKVIDATORI
  Nenad Kero br.I.O.100327516 PP Kaštela
  Funkcija član uprave
  Ovlaštenje direktor, zastupa Društvo samostalno i pojedinačno
  Funkcija jedini osnivač d. o. o.

  TEMELJNI KAPITAL
  20.000,00 HRK (kuna)

  oko 8 godina prije
 • Narod (Gost)

  Prijavi administratoru

  a cudo ..porucujem da se dobro zamislite ako proradi ovaj pauk ..tko je ta udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana i koje na celu tih udruga u Kastelima?? a di je HVIDR-A Kastela u tome svemu (da nisu slucajno ovi u gradu zato htjeli smjeniti Strizu posto on to nedozvoljava)....sto mislite sto ce reci HVIDR-A na ovaj vas zlocin ili pljacku koju mislite izvesti..

  oko 8 godina prije
 • Narode, pretjeruješ

  oko 8 godina prije
 • Puče kaštelanski i Vi ostali građani grada Kaštela,parkirajte se kako triba i ne grintajte.Ako nima mista idite di ima,morete poć u svoj dvor,a ne držati van dvori aute,na kolnicima,na autobusnim postajama.Nemojmo stalno grinat i prigovarat.Demokracija nije samo ko,kako,di,čije je.Poštujmo zakon o parkiranju /pješačiti je zdravo/,a pauk nek postane propala investicija i za to van neće tribati peticija.

  oko 8 godina prije
 • BOVA BOG IZ TEBE GOVORI

  oko 8 godina prije
 • bovo,sta kad pada kisa?nemamo ni cesta za sva auta koja voze,a kamoli parkinga!!ovo je cista pljacka,a keru ce neko ubit,bolje mu se ne uvaljivat u pi.darije..da je bija pametan,kupija bi skovacinski kamion,i blagosivljali bi ga..ovako ce podilit grad na one koji se usude pucat,i parkirat di ih je volja,i ostale..koji ce moc prodat aute,jer od njih vise nece imat koristi..a keri bi bilo bolje da se uvati posla,ako vec od zamp.a i muzikarine nemoze zivit..ili mu bar nije dosta..a ovin invalidima,nek se vise odluce,oce li penzije,ili ce izigravat gazde po selu,s namistenim poslima..nek bar penzije vrate..

  oko 8 godina prije
 • Mare Buža (Gost)

  Prijavi administratoru

  Glavno da je ona zamjenik predsjednika nadzornog odbora

  oko 8 godina prije
 • :? U ime oca i sina i duha svetoga. AMEN
  Pa pauk služba bi samo mogla da od zamjenice diže auta. A tek kada joj dodje brat iz D sa svoja dva kombija.

  oko 8 godina prije
 • ogorčeni (Gost)

  Prijavi administratoru

  Prije dva dana diglo mi auto na trotoaru ispred gostionice odmor, a nigdi na kastelanskoj cesti znaka za zabranjeno zaustavljanje a kamoli parkiranje.
  Ja mislim da je ovo jedan veliki HARAČ

  oko 7 godina prije
 • Prema zakonu na trotoaru kad se parkira treba ostavit mjesta za invalidska kolica mislim metar ili metar ipo. Na našem troatoaru nema mjesta za auto i još toliko mjesta tako da se ne smije tu parkirat. Stvar je vrlo jednostavna a vama što tu parkirate treba oduzeti vozačku jer ste očito prepisivali na testovima;)

  oko 7 godina prije
 • prevareni (Gost)

  Prijavi administratoru

  gospodo iz poglavarstva zanima me zašto kaštela imaju jedinstven zakon u rh sto se tiče zakona o taxiju il je to monopol gradskih šerifa koji lobiraju da namiste koncesiju svojoj rodbini i prijateljima kao naprimjer ortatluk je zakonit u cjeloj rh osim u kaštelima

  oko 7 godina prije
 • naivna budala (Gost)

  Prijavi administratoru

  [URL=http://niko7]Page Title[/URL] proša sam cili svit sa busom ,a ovakvog srama i uvrjede još nisam doživija.
  Na akcijske letke bricostora otišao sam u kupnju.Dolazim na parking od 200 parking mjesta na kojima jedva stoji 10 auta.Iz svoje nepažnje parkiram na invalidsko mjesto.Priznajem grešku samo mi nije jasno na ćiji je parking Kerin ili Bricostora.Još nigdje nisam u svitu da se ispred robnih kuča odnose vozila kupaca,pa se pitan jel to način za tiranje kupaca.Napominjem da je parking bio prazan cijeli ,a ja sam se zadržao 10.min. temi nije jasno kojom se brzinom stvorio pauk i još napominjem da je parking u ogradjenom prostoru te da ima tablu na kojoj piše parking koriste isključivo posjetitelji i kupci Bricostore

  oko 6 godina prije
 • in (Gost_9190)

  Prijavi administratoru

  pa da li je ta tvrtka uopće registrirana za dizanje auta , iz registracije vidim da je registrirana za građevinsku i putničku djelatnost . Diglo mi je prijateljici ispred brika auto čini mi se da ću se najprije javiti državnom inspektoratu da vide da li ta tvrtka uopće smi to raditi e pa neka ih lipo pročešljaju pa kad već ubiru harać od ljudi koji su došli kao kupci u brica neka i plate državi za sve nepravilnosti .

  oko 4 godina prije

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_8204
Ispovjediti se odmah u nedjelju radi laži. Za vašu informaciju Vukadin je gastarbajter iz Duvna, a vjerojatno vam i susjed i magistar t...
Gost_1605
(Gost_180) Imam 30 godina, dva fakulteta (magisterij) i podrzavam gospodina Zeljka u potpunosti. Zaboravija si napisat da potječeš iz ...
Gost_9138
Pismeni i školovani ljudi znaju pročitat i razumit ono šata piše, a to se za tebe i tvoju dicu ne može reć bez obzira na godine školova...
Gost_2159
udovicica pod hitno za premijera da nas spasi ka sta je i kastela
Gost_180
Gospodine Zeljko, onaj ko je procita vas post i ima bar neko znanje o povijesti, virujte mi da je razumija sta ocete rec, da se slazu i...